Tájékoztatjuk, hogy a www.prymo.hu weboldal, illetve az azon található szöveges tartalmak, képek és illusztrációk Szakálos Bence szellemi termékének minősülnek. A www.prymo.hu weboldal tartalmának letöltése, elektronikus tárolása , másolása , változatlan vagy nagy mértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele vagy bármilyen egyéb felhasználása hozzájárulása nélkül TILOS és díjköteles.

Amennyiben a  weboldal tartalmát harmadik személyek vagy társaságok honlapján vagy egyéb felületeiken bizonyíthatóan azonos és/vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább fél bekezdésnyi szöveg vagy egy kép változatlan vagy kis mértékben történő módosítással történő átvétele) 5000 Euro összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak.

A másolással, letöltéssel vagy bármilyen jogosulatlan átvétellel a felhasználó kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja ezen kötbér megállapodást.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogsértő felhasználó(k)ra hárítjuk.

Budapest, 2022.01.10

Hívjon minket a +36 30 601 0000 telefonszámon, H-P: 8-16 óráig