Fagyasztott kürtőskalács

Fagyasztott kürtőskalácsaink három különböző módon is elérhetőek

Nyers, formára tekert, fagyasztott kürtőskalács tészta 

A PRYMO félkész, fagyasztott kürtőskalács koncepciója az egyetlen kürtőskalács szabadalom.

A rendszer lényege, hogy a kürtőskalács tésztát a PRYMO üzemében dagasztjuk, formára tekerjük, majd lefagyasztjuk. Így az üzletekbe a kürtőskalács tészták már félkész állapotban érkeznek megspórolva ezzel rengeteg munkát és plusz eszközt.

A fagyasztott kürtőskalács tésztát a helyszínen csak keleszteni és sütni kell. Ilyen egyszerű.

Nincs selejt, könnyű elszámolni. Nincs trükk, darab-darab.

Nincs szükséged sem receptre sem kísérletezésre. 20 évnyi tapasztalatunk és több tízezer, visszatérő vásárlónkat nyered meg azonnal! A helyszínen nincs szükség egyéb alapanyagokara, dagasztásra, nyújtásra és tekerésre sem. A fagyasztott kürtőskalács tésztákat egyetlen mozdulattal a sütőfára kell húzni és behelyezni őket a kelesztőbe, majd a sütőbe. 

A félkész termékek miatt a munkafolyamat jelentősen lerövidül, így a munkaköltségen is rengeteg pénzt spórolhatsz. 3-4 fős személyzet helyett 1 ember készíthet akár napi 400 kürtőskalácsot

Semmilyen eszközt nem kell vásárolnod, mindent bérelhetsz tőlünk egy kedvező havidíjért!

Érdekel a rendszer? Akkor kattints a tovább gombra!

Fagyasztott kürtőskalács tésztaKészre sütött kürtőskalács

Készre sütött, fagyasztott kürtőskalács - csomagolva 

A PRYMO készre sütött, fagyasztott kürtőskalács koncepciója volt az első, amelyet Magyarországon forgalomba hoztak viszonteladók számára!

A kürtőskalácsokat üzemünkben megkelesztjük, sütjük és készre csomagoljuk viszonteladóink számára. A csomagolás után -40°C -ra sokkoljuk őket. A gyorsfagyasztásnak köszönhetően száradás és minőség vesztés nélkül megőrzik minőségüket. 

Készre sütött, fagyasztott kürtőskalácsainkat 20db-os kiszerelésben szállítjuk partnereinknek.

Ha nem szeretnél se dagasztani, se tekerni, sem keleszteni és sütni akkor ezt neked találtuk ki!

A helyszínen nincs dagasztás, nincs tekerés de még kelesztés és sütés sem! A kalácsok felolvasztásához sincs szükség külön gépre, szobahőmérsékleten 20-25 perc alatt teljesen felengednek. 

Az elmúlt 15 évben több millió készre sütött, fagyasztott kürtőskalácsot adtak el partnereink. Ennyi ember nem tévedhet! 🙂

Érdekel a rendszer? Akkor kattints a tovább gombra!

Kürtőskalácsok

Nyers, formára tekert, fagyasztott kürtőskalács tészta 

A PRYMO félkész, fagyasztott kürtőskalács koncepciója az egyetlen kürtőskalács szabadalom.

A fagyasztott kürtőskalács tésztát a helyszínen csak keleszteni és sütni kell. Ilyen egyszerű.

A rendszer lényege, hogy a kürtőskalács tésztát a PRYMO üzemében dagasztjuk, formára tekerjük, majd lefagyasztjuk. Így az üzletekbe a kürtőskalács tészták már félkész állapotban érkeznek megspórolva ezzel rengeteg munkát és plusz eszközt.

Nincs selejt, könnyű elszámolni. Nincs trükk, darab-darab.

Fagyasztott kürtőskalács tésztaKészre sütött kürtőskalács

Nincs szükséged sem receptre sem kísérletezésre. 20 évnyi tapasztalatunk és több tízezer, visszatérő vásárlónkat nyered meg azonnal! A helyszínen nincs szükség egyéb alapanyagokara, dagasztásra, nyújtásra és tekerésre sem. A fagyasztott kürtőskalács tésztákat egyetlen mozdulattal a sütőfára kell húzni és behelyezni őket a kelesztőbe, majd a sütőbe. 

A félkész termékek miatt a munkafolyamat jelentősen lerövidül, így a munkaköltségen is rengeteg pénzt spórolhatsz. 3-4 fős személyzet helyett 1 ember készíthet akár napi 400 kürtőskalácsot

Semmilyen eszközt nem kell vásárolnod, mindent bérelhetsz tőlünk egy kedvező havidíjért!

Érdekel a rendszer? Akkor kattints a tovább gombra!

Forgalmazd TE is az ország egyik legfinomabb kürtőskalácsát!

Kattints a tovább gombra és lépj velünk kapcsolatba!

Fagyival tölthető, készre sütött, fagyasztott kürtőskalács tölcsér - 2 méretben!

Ha fagylaltot árulsz és szívesen bővítenéd a kínálatod fagyival töltött kürtőskaláccsal, de nem szeretnél helyben sütni akkor itt a megoldás!

Kürtőskalács tölcséreinket a normál kürtőskalácsokkal megegyezően, üzemünkben dagasztjuk, tekerjük, kelesztjük és sütjük is. Jelenleg két méretben forgalmazzuk őket, a kissebbet lágyfagylalthoz, a nagyobbat pedig gombócos fagylalthoz ajánljuk. 

A tölcséreket sütés után -40°C-on sokkoljuk majd 20 és 30db-os kiszerelésekben csomagoljuk.  

A helyszínen nincs szükség sütőre vagy melegítő eszközökre, a tölcsérek néhány perc alatt kiolvadnak ezért rögtön mehet bele a fagyi!

Érdekel a rendszer? Akkor kattints a tovább gombra!

Fagyival töltött kürtőskalács tölcsér

Készre sütött, fagyasztott kürtőskalács - csomagolva 

A PRYMO készre sütött, fagyasztott kürtőskalács koncepciója volt az első, amelyet Magyarországon forgalomba hoztak viszonteladók számára!

Ha nem szeretnél se dagasztani, se tekerni, sem keleszteni és sütni akkor ezt neked találtuk ki!

A kürtőskalácsokat üzemünkben megkelesztjük, sütjük és készre csomagoljuk viszonteladóink számára. A csomagolás után -40°C -ra sokkoljuk őket. A gyorsfagyasztásnak köszönhetően száradás és minőség vesztés nélkül megőrzik minőségüket. 

Kürtőskalácsok

Készre sütött, fagyasztott kürtőskalácsainkat 20db-os kiszerelésben szállítjuk partnereinknek.

A helyszínen nincs dagasztás, nincs tekerés de még kelesztés és sütés sem! A kalácsok felolvasztásához sincs szükség külön gépre, szobahőmérsékleten 20-25 perc alatt teljesen felengednek. 

Az elmúlt 15 évben több millió készre sütött, fagyasztott kürtőskalácsot adtak el partnereink. Ennyi ember nem tévedhet! 🙂

Érdekel a rendszer? Akkor kattints a tovább gombra!

Fagyival tölthető, készre sütött, fagyasztott kürtőskalács tölcsér - 2 méretben!

Ha fagylaltot árulsz és szívesen bővítenéd a kínálatod fagyival töltött kürtőskaláccsal, de nem szeretnél helyben sütni akkor itt a megoldás!

A helyszínen nincs szükség sütőre vagy melegítő eszközökre, a tölcsérek néhány perc alatt kiolvadnak ezért rögtön mehet bele a fagyi!

Fagyival töltött kürtőskalács tölcsér

Kürtőskalács tölcséreinket a normál kürtőskalácsokkal megegyezően, üzemünkben dagasztjuk, tekerjük, kelesztjük és sütjük is. Jelenleg két méretben forgalmazzuk őket, a kissebbet lágyfagylalthoz, a nagyobbat pedig gombócos fagylalthoz ajánljuk. 

A tölcséreket sütés után -40°C-on sokkoljuk majd 20 és 30db-os kiszerelésekben csomagoljuk.  

Érdekel a rendszer? Akkor kattints a tovább gombra!